A SIMPLE KEY FOR بیماری سلیاک خودایمنی UNVEILED

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

Blog Article

همانطور که گفته شد بیماری سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و نشانه های آن در کودکان و بزرگسالان متفاوت است.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

 گوشت تازه، ماهی و مرغ که بدون نان، بدون چاشنی و بدون آغشته شدن به مواد دیگر صرف شوند.

مراقبت های بعد از لابیاپلاستی

همه ما دفع مدفوع را انجام می دهیم. برای برخی، این امر یک ناراحتی ضروری است. برای دیگران، یک بخش لذت بخش و رضایت بخش از فرآیند گوارش است. از زمان های بسیار قدیم کودکان نوپا را مجذوب خود کرده است، و دلیلی برای آن وجود دارد.

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

○ برخی از غلات، از جمله برنج، آمارانت، کینوا و گندم سیاه

تمرکز کن و بگو جای علامت سوال چه عددی است؟

دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز مدفوع شوند.

اگر پزشک بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای او در نظر بگیرید. با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.

برای ترمیم بینی می توان از تزریق ژل و بوتاکس استفاده کرد؟

ترکیب صفرای معده و بیلی روبین، که یک ترکیب رنگدانه ای است چه چیزی برای بیماری سلیاک خوب است که از تجزیه گلبول های قرمز در بدن ایجاد می شود، باعث به وجود آمدن این رنگ قهوه ای می شود.

● بیماری سلیاک می تواند در هر فردی ایجاد شود. این بیماری در افراد سفیدپوست و در زنان رایج تر است.

● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.

Report this page